Friday, 22 July 2011

Hearing Assessment


Kemarin Mr Bravissimo ke HoSHAS lagi untuk hearing assessment. Alhamdulillah kali ni dia bagi kerjasama yang baik punye. Sporting habes la anak mummy ni.. tapi bile dah lama sgt dia mula boring dah, tak nak ikut arahan. Mujurlah dapat jugak buat test untuk satu frekuensi.

Dapat satu berita sedih.. Puan Arina, audiologist fevret Mr Bravissimo dah nak bertukar ke KL. Hmm dia yg paling sporting kat situ. Takpelah, mummy doakan Puan Arina lebih berjaya kat tempat baru. Dia tukar pun sbb nak bersama ngan suami. Tak lama lagi dia pun dah nak dpt baby jugak.. Sempatlah bersalaman, laga2 pipi. We wish u the best of luck!!

No comments:

Post a Comment