Wednesday, 28 March 2012

Budak bagus

Hari ni Mr Bravissimo ke ENT jumpa Cik Sarina audiologist untuk buat ear mould baru. Yang lama dah tak fix ngan telinga dia dan asyik berbunyi2 je. Mr Bravissimo memberikan kerjasama yang sepenuhnya sewaktu acuan dibuat. Dah tak macam dulu lagi, kena pegang kuat2. Sekarang ni dia hulur je telinga kat audiologist dengan rela. Good job my boy!

Oleh sebab Mr Bravissimo tersangatlah bagus hari ni, mummy pun bagi rewards la kat dia dgn blanja lunch makan KFC. Alangkah bahagianya beliau..

No comments:

Post a Comment