Wednesday, 24 August 2011

Speech Therapy

susah betul nak ambik gambak ini budak..asyik lari2 je..

sengih pesen ape la pulak ni??

 Mummy dikhabarkan oleh speech therapist Mr Bravissimo menangis meraung sebab tak nak dengar cakap (iyea, dari luar lg mummy dah boleh dengar). Lain orang suruh, lain dia buat. Mr Bravissimo ni memang, dia akan fokus apa yang kita suruh buat tu sekejap je. Lepas tu tumpuan dia abis ke laut bila dah boring dan akan buat hal sendiri iaitu MAIN!!. Tapi Alhamdulillah, dah nampak perubahan sejak mula2 datang speech theraphy hingga sekarang dia dah banyak boleh fokus cuma nak sebut sesuatu perkataan tu punyalah berat mulut dia..bukannya tak boleh sebut, ikut MOOD dia jelah. Hari dia nak sebut dia sebutlah, datang hari mim alif lam sin, sabarrr jelah..

No comments:

Post a Comment