Saturday, 17 December 2011

Membaiki Hearing Aid

Hari ni Mr Bravissimo ditemani sekeluarga (daddy, mummy, kaklong, nisa) ke Top Hearing Care Centre untuk baiki hearing aid sebelah kiri yang rosak tu. Difahamkan rosak tang speaker pulak. Hari tu rosak mikrofon. Haish, macam2 la..

Sudah agak keboringan

Mummy sangat2 bersyukur sebab tak payah keluarkan belanja satu sen pun untuk baiki hearing aid tu. Masih under warranty memandangkan tempoh baiki yang sebelum tu tak sampai 3 bulan lg. Dan juga ada kebaikannya bila ada org yang dikenali kerja kat situ. Fatin Shakirah, tenkiu very2 much!!

Oleh sebab tak payah keluar bayaran apa2..maka mummy pun berbesar hatilah blanje seisi keluarga makan berger kat Marrybrown..Melayang jugak 60++ hengget..takpe, janji niat ikhlas di hati..

Inilah mummy yang ikhlas.. (",)

No comments:

Post a Comment